sobota 29. října 2011

Petice za finské aktivisty

Aktualizace 20. listopadu 2011: Will Potter na blogu Green Is The New Red informuje, že Karry Hedberg a Saila Kivelä z finské organizace Oikeutta Eläimille (Spravedlnost pro zvířata) byli u soudu zproštěni obvinění z „pomluvy s přitěžujícími okolnostmi“ za přihlášení se k participaci na natáčení podmínek prasat ve finských prasečích koncentrácích. Více informací na http://imcmedia.cz/?p=2217.

V roce 2009 finská organizace Oikeutta Eläimille (Spravedlnost pro zvířata) publikovala své vyšetřování průmyslu chovu prasat. Třicet prasečích farem bylo zdokumentováno a videa a fotky se objevily v celostátních médiích. Šetření zažehlo velkou debatu o tom, v jakých podmínkách jsou prasata na farmách držena a také o tom, jak bychom se měli chovat ke zvířatům. Co je zvláštní, úřady neobvinily farmáře z týrání zvířat, ale obžalovaly účastníky a účastnici vyšetřování.Více o celé kauze na imcmedia.cz/?p=2023#more-2023.

Ve Finsku nyní probíhá petice za stáhnutí všech obviněních, můžete ji podepsat na www.adressit.com/sikatiloilla_kuvanneet_vapaiksi_kaikista_syytteista.

Etunimi - jméno
Sukunimi - příjmení
Paikkakunta - město
Maa - vyberte Tšekki
Sähköpostiosoite - mailová adresa
Näytetäänkö... - Chcete aby se vaše jméno ukázal všem? (Kyllä - ano, Ei - ne)
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä ... Váš email nebude předán nikomu jinému)


Záběry z chovů můžete shlédnout níže.



GoVeg.cz - web o veganství